S'amplia la freqüència de pas del servei d'autobús

Divendres, 24 d'agost de 2018 a les 00:00

Els ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor han decidit de forma coordinada fer alguns canvis en el recorregut i la freqüència de pas del servei d'autobusos que uneix els nuclis amb l'estació de trens de Llinars del Vallès.

L'empresa Sagalés, que gestiona el servei, ha fet un estudi sobre les persones usuàries d'aquest transport i ha determinat que el volum de les que utilitzen l'autobús a les urbanitzacions i barris és molt baix. En canvi, el fet d'arribar-hi obliga el conductor o la conductora a fer un recorregut llarg i permet poca periodicitat.

Davant d'aquest fet, a partir del mes de setembre s'ampliarà la freqüència de pas a les parades de Sant Antoni i de Sant Pere i se substituirà el servei d'autobús a les urbanitzacions i barris per un servei de transport a demanda que aproparà els veïns a la parada de bus més propera.

Això suposarà un important benefici pels usuaris, que podran sol·licitar aquest transport a qualsevol hora del dia. Aquest nou servei es gestionarà a través de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i funcionarà com a prova pilot fins al mes de desembre, quan es valorarà la seva continuïtat. 

 

Informació del servei:

Servei de transport públic compartit: es garanteix el punt d’origen o destí, tot i que el recorregut pot variar en funció de la demanda d’usuaris.
Des de la parada de barri, previa reserva, un taxi recull l'usuari fins a la parada del nucli on hi ha la parada d'autobús de la línia Vilamajor-Renfe (Llinars). I vice-versa.

HORARI DEL SERVEI: de 6:30 a 20h, de dilluns a divendres (feiners)

COM S’HI ACCEDEIX: Cal efectuar la reserva amb 24h d’antelació trucant al  telèfon 900 69 65 66 de dilluns a divendres (feiners)  de 8 a 20h. Anul·lació del servei amb 2h d’antelació mínim.

COST DEL SERVEI: 1€ per trajecte El servei cobreix l’anada i la tornada des de la parada del barri fins al punt fix d’origen o destí (nucli)

PARADES NUCLIS (Punts fixos de parada Orígen/Destí):
Sant Antoni de Vilamajor     

1 - Parada busos interurbans (Església)
Sant Pere de Vilamajor:     
2 - Parada busos interurbans (Av. Sant Nonet)

PARADES DE BARRIS: 
Faldes del Montseny:     
3 - Pirineus - Av. de la Llum     
4 - Montserrat - Bruguer
Les Pungoles:     
5 - Av. Pedraforca - Pg. Montnegre
Can Miret:     
6 - Cerdanya - Molina
Sant Julià d’Alfou:     
7 - Av. d’Alfou - Desmai     
8 -Av. d’Alfou - Salze
Can Vila i Can Ram:       
9 - Pi - Pinatell     
10 - Pi - Girona     
11 - Pi - Josep Maria de Sagarra     
12 - Pi - Balears     
13 - Pompeu Fabra - Enric Morera     
14 - Dr. Trueta - Pompeu Fabra
Vallserena:     
15 - C/Figuera     
16 - Av. Vallserena - Bruc     
17 - Arboç - Faig

Quin cost té:

1 euro per trajecte de la parada de barri a la del nucli (i viceversa)

Darrera actualització: 29.08.2018 | 14:09