Sant Pere de Vilamajor tindrà 3 seccions electorals degut a l’augment de la població

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 00:00

Degut a l’augment de població que hem tingut en els últims anys, el nostre cens electoral ha incrementat considerablement. Aquest increment feia que les meses que teníem atorgades superessin els barems establerts i els recomptes s’allarguessin molt.  

És per això que des de l’Ajuntament es va demanar a la Junta Electoral que ampliessin les meses. Així doncs, el proper 28 d’Abril, data convocada per a la celebració de les Eleccions Generals, el local electoral de la Fàbrica tindrà per primera vegada tres seccions electorals amb 6 meses.

D’aquesta manera, els vilamajorencs/es cridats a votar ho hauran de fer igualment a la Fàbrica però es trobaran tres seccions, en comptes d’una única, com fins ara. I a cada secció hi haurà dues meses que dividiran per cognoms: a la mesa A, de la A a la K; mentre que a la mesa B, de la M a la Z.

  • A la secció 1 o central hi aniran a votar els veïns empadronats al centre urbà (la Força, nucli, eixample i Can Llobera), a Can Derrocada, als Refugis del Montseny i als disseminats dels veïnats del Pla, de Canyes, de Muntanya i de Santa Susanna.
  • A la secció 2 o ponent hi aniran a votar els veïns empadronats Les Faldes del Montseny, Les Pungoles, Can Miret, Can Sebastianet i als disseminats dels veïnats de Brugueres i Bruguer.
  • A la secció 3 o llevant hi aniran a votar els veïns empadronats a Can Vila, Can Ram, Vallserena i als disseminats dels veïnats del Sot de l’Om, dels Boscassos i Vallserena.

Durant la jornada electoral, el local la Fàbrica estarà degudament senyalitzat per orientar i localitzar fàcil i ràpidament la mesa a cadascú.

Darrera actualització: 16.04.2019 | 11:05