Festes, tradicions i fires

 • Reis Mags d'Orient Reis d'Orient i festa de la Infància

  La nit del 5 de gener els Reis d'Orient arriben a Sant Pere de Vilamajor. També, el cap de setmana més proper se celebra la Festa de la Infància amb activitats de tota mena dirigides als més menuts.

 • Aplec de Sant Elies Aplec de Sant Elies

  Cada 25 d'abril, els vilamajorencs pugen en aquesta ermita per demanar pluja. 

  Una tradició centenària que inclou una pujada a peu a dalt del turó de Sant Elies, una missa a l'ermita, un àpat popular i passar una jornada a l'esplanada gaudint de les vistes de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

 • Fira mel Fira de la primavera, la pastura i la mel ecològica

  1a edició: 18 de maig de 2024

  La fira es fa als camps de la Rectoria, de 10 a 20h, i hi haurà activitats i festes complementàries.

  Vols muntar una parada?

 • Festa Major Festa Major de Sant Pere

  La Festa Major de Sant Pere de Vilamajor se celebra el dia 29 de juny i el cap de setmana més proper.

  És la primera festa major de l'estiu i els carrers i places del poble s'omplen de cercaviles, balls, gimcanes, exposicions, jocs... Vilamajor és una festa!

   

 • Gegants de Sant Pere de Vilamajor Trobada de Gegants de Sant Pere de Vilamajor

  Als voltants de la Festa Major de Sant Pere, la colla gegantera convida a gegants i grallers de tota Catalunya per omplir carrers i places.

 • Aplec de Sta. Susanna Aplec de Santa Susanna: La festa del veïnat més septentrional de Vilamajor

  Cada 11 d'agost, se celebra l'aplec a l'esglesiola de Santa Susanna de Vilamajor. 

 • Vilamagore 2023 Vilamagore Medieval

  Passeu i endinseu-vos a la Vila Magore del segle XII quan en el nostre poble hi havia un palau comtal que era l’enveja de les viles veïnes, una parada obligada entre Barcelona i Girona, en el camí cap a França, que comptava amb un mercat per abastir les seves necessitats bàsiques. Entre el juny de 1156 i l’abril de 1157, més de cent persones de diferent condició social hi van fer estada: ambaixadors, mercaders, pelegrins, sarraïns, jueus, cavallers… i els més destacats, el comte de Barcelona Ramon Berenguer IV i la seva esposa la reina Peronella. I molt probablement hi va néixer el seu fill, Alfons I, rei d’Aragó, ja que sabem que la seva dida, Loreto, era del nostre poble. Veniu a visitar-nos el primer cap de setmana de novembre i us veureu transportats en el temps, amb atraccions medievals per a la mainada, les cercaviles de música i teatre de carrer, una ampliada zona de parades d’artesans i oficis, tastant el vi piment (vi medieval català) i, sobretot, pel nostre secret, la nostra força, els més de tres-cents voluntaris que faran possible aquest viatge impossible en el temps.

  XXXIa edició: 2 i 3 de novembre de 2024

 • Fira de Nadal Fira de Nadal

  El tercer dissabte de desembre, l'Ajuntament i l'escola Torre Roja organitzen una fira de Nadal als bucòlics camps de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor amb parades d'artesans i també de la comunitat educativa. Durant la fira s'organitzen activitats culturals com la casa del Pare Noel, música...

Darrera actualització: 25.09.2023 | 11:05
Darrera actualització: 25.09.2023 | 11:05