Segueixen els actes incívics al municipi.

Divendres, 14 d'agost de 2020 a les 00:00

Durant aquest estiu estem assistint a uns actes d’incivisme que ens està deixant les àrees de contenidors del municipi plenes de deixalles i d’andròmines que haurien de portar-se a la deixalleria en comptes d’abandonar-les al costat d’aquestes àrees.

TOTHOM  hauríem de vetllar per la higiene pública i pel respecte a l’espai públic, perquè és nostra, és de TOTHOM  i  l’ajuntament no pot recollir tot el que es llença a qualsevol lloc perquè entrem en una dinàmica que no té fi. Si podem llençar el que vulguem i a on vulguem  i sempre es recull de què serveix anar a la deixalleria? Si llencem el que sigui i a qualsevol lloc, on està el respecte pels altres i a l’espai públic?

TOTHOM  hem d’entendre que no hi ha pressupost municipal en municipis tan petits com el nostre, capaç de suportar el cost de recollida de qualsevol cosa, a qualsevol lloc i  a qualsevol hora que es llenci i és per això que demanem la col·laboració i la participació per corregir aquestes conductes incíviques i interactuem amb educació i respecte als nostres veïns/es que puguem veure que llencen aquells deixalles fora dels contenidors i que no fan ús de la deixalleria gratuïta o que no truquen al telèfon.

900 878 452   Per la recollida GRATUÏTA de voluminosos i restes vegetals  a domicili .

Convé recordar que les societats més avançades no són les que tenen més contenidors o les que tenen més servei de recollida de residus, és ben bé al contrari, són les que controlen més i millor la producció de residus, les que s'interessen per classificar-los correctament pel seu reciclatge i les que respecten l'espai de TOT-HOM, l'equip de govern del nostre municipi està en aquest punt.

Darrera actualització: 14.08.2020 | 10:30