Plans, campanyes i programes

 • adf Voluntaris medieambientals / ADF / Protecció civil

  Des de l’ajuntament estem promovent els voluntaris mediambientals per tal de col·laborar amb ADF, Protecció Civil i informadors mediambientals. Us podeu apuntar al grup de voluntaris/es mediambientals al següent enllaç:  https://forms.gle/1evWzxD3cYdDYdc47

 • 1 Adopta un gat

  Fruit de la col·laboració entre AnimaLore i l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor obrim aquest espai per a donar a conèixer a qui vulgui adoptar un animal, com i on ho pot fer. Només us heu de posar en contacte amb l'entitat Animalore al 628 577 647.

 • ppa Prevenció de la pesta porcina africana

  Arran de la situació de la malaltia Pesta Porcina Africana (PPA) a la Unió Europea, i especialment amb la declaració d'aquesta a Bèlgica, des del Departament d'Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, ens han enviat una nota informativa amb material per fer-ne difusió, per a la prevenció de la seva introducció al nostre territori. Us adjuntem informació en el qual s'inclou informació general de la malaltia i instruccions per evitar l'entrada de la PPA a les explotacions de porcí. La prevenció de la Pesta Porcina Africana és cosa de tots, és important seguir les instruccions del material informatiu i extremar les mesures de bioseguretat per impedir l'entrada d'aquesta malaltia a Catalunya.

 • BOIX Alerta detecció de la plaga de la papallona de boix

  Us informem de l’agresiva plaga de la papallona del boix (Cydalima perspectalis), espècie exòtica procedent del sud-est asiàtic que va ser detectada per primera vegada a Europa l’any 2007, concretament a Alemanya i, anys més tard, al 2014, a Catalunya.

 • POUM POUM 2011 - Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

  Normatives urbanístiques generals del municipi (POUM 2011). (normativa + plànols)

 • PEM PEM- Pla especial masies, cases rurals i altres construccions

  El PEM és el Pla Especial de Masies, cases rurals i altres construccions en sòl no urbanitzable. Es redacta per Global Arquitectes, contractats per la Diputació de Barcelona com a recurs tècnic ofert a l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor. Més informació

 • Cartell Franges de protecció Pla d'evacuació / confinament en cas d'incendi forestal

  En cas d'incendi forestal truca immediatament al 112

Darrera actualització: 15.12.2016 | 08:53
Darrera actualització: 15.12.2016 | 08:53