Plans, campanyes i programes

 • ppa Prevenció de la pesta porcina africana

  Arran de la situació de la malaltia Pesta Porcina Africana (PPA) a la Unió Europea, i especialment amb la declaració d'aquesta a Bèlgica, des del Departament d'Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, ens han enviat una nota informativa amb material per fer-ne difusió, per a la prevenció de la seva introducció al nostre territori. Us adjuntem informació en el qual s'inclou informació general de la malaltia i instruccions per evitar l'entrada de la PPA a les explotacions de porcí. La prevenció de la Pesta Porcina Africana és cosa de tots, és important seguir les instruccions del material informatiu i extremar les mesures de bioseguretat per impedir l'entrada d'aquesta malaltia a Catalunya.

 • POUM POUM 2011 - Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

  Normatives urbanístiques generals del municipi (POUM 2011). (normativa + plànols)

 • PEM PEM- Pla especial masies, cases rurals i altres construccions

  El PEM és el Pla Especial de Masies, cases rurals i altres construccions en sòl no urbanitzable. Es redacta per Global Arquitectes, contractats per la Diputació de Barcelona com a recurs tècnic ofert a l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor. Més informació

 • Cartell Franges de protecció Pla d'evacuació / confinament en cas d'incendi forestal

  En cas d'incendi forestal truca immediatament al 112

 • Calendari 2018 Pressupostos participatius 2018

  Procés participatiu per destinar una partida de 40.000 euros del pressupost municipal 2018 a escollir entre diferents projectes d'inversió presentats per la ciutadania. Aquí anirem penjant informació sobre el procés participatiu.

 • Resultats Pressupostos participatius 2017

  Procés participatiu per destinar una partida del pressupost 2017 a escollir entre diferents projectes d'inversió presentats.

 • Turisme Sostenible al Baix Montseny

  El Consell Comarcal liderarà la gestió i execució del programa FEDER - Turisme sostenible al Baix Montseny amb la participació dels ajuntaments de Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Pere de Vilamajor. Aquesta operació ha estat seleccionada com beneficiària del cofinançament FEDER al marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020.

Darrera actualització: 15.12.2016 | 08:53
Darrera actualització: 15.12.2016 | 08:53