Opinió dels grups municipals

Els grups municipals

El Ple de l'Ajuntament està format per onze regidors i regidores elegits democràticament cada quatre anys i s'agrupen en grups municipals . Aquí trobareu quins grups, la seva composició i les dades de contacte. 

 

 

Article d'opinió ERC - Bon any nou!

Comencem aquest any 2023 amb moltes ganes, s'acaba la legislatura i volem acabar moltíssims petits projectes que tenim sobre la taula.

Ha estat una legislatura intensa, amb El Glòria i la Pandèmia. Dues causes sobrevingudes que hem gestionat el millor que hem sabut i pogut amb totes les limitacions que ens imposaven.

Si mirem enrere, el 2022 ha estat el primer any amb una mica de normalitat després de la pandèmia així doncs per aquest 2023 esperem que la normalitat ja sigui al 100%.
Però; tot i això, tenim un problema a escala mundial sobre la taula i és la manca d'aigua al planeta i l'alt risc d'incendis que estem patint.

És per això que des del grup d'ERC de Sant Pere volem demanar a tots els veïns i veïnes que prenguem consciència d'aquest fet i prenguem totes les mesures necessàries per ajudar a solucionar aquestes dues qüestions.


Us desitgem un Feliç 2023!

 

 

Article d'opinió ISP - Governar a gust de tothom

A ISP no hem volgut mai agradar a tothom, el “sí a tot” no entra en la nostra manera de treballar, és molt fàcil escoltar als veïns i dir el que volen sentir. No hem fet demagògia en els vint anys que portem treballant per Sant Pere i no en farem ara. L’any 2011 vam dir no a una obra faraònica i molt populista, un espai polivalent que ens hagués endeutat de per vida. Tampoc ho vam fer quan el Bisbat volia construir cases adossades al camp de les escultures i la rectoria, vam donar suport al PAU6 a canvi de conservar la identitat del nostre nucli antic i evitar la seva destrucció. Us imagineu un Vilamagore Medieval en un entorn així?

El pressupost municipal són diners de tots els veïns i veïnes, cal no oblidar, per tant, tots els barris i disseminats. Per aquest motiu apostem per accions repartides el més equitativament possible i posant en primer lloc les necessitats bàsiques de manteniment de cada Barri. Ens agradaria poder fer feliç a tothom, però la realitat és la que és, i tot surt dels impostos municipals que tots paguem.

ISP lluita per Sant Pere, però no a qualsevol preu, ens podríem endeutar i fer grans obres, però al final qui ho paga? El ciutadà.

Aprofitem aquest article per recordar-vos que hi ha oportunitats que no es poden deixar escapar, i actualment en tenim una: posar una antena de telecomunicacions que no només beneficiarà a més de 800 veïns que ara no tenen cobertura als seus barris, sinó que, a més, no ens suposa cap despesa pel municipi. Nosaltres treballarem per posar-la, intentant que sigui al millor indret i que afecti el mínim als veïns, són molts anys de queixes recurrents per falta de cobertura, no plou mai a gust de tots.

Tenim cura de la despesa municipal i lluitem per obtenir subvencions per arreglar parcs i zones esportives, per fer millores a les instal·lacions municipals i a l’enllumenat públic, tot, sense endeutar el nostre municipi.

A ISP estudiem les nostres decisions des d’un punt de vista de progrés, i a vegades no són del gust de tothom.

Darrera actualització: 13.01.2023 | 10:40
Darrera actualització: 13.01.2023 | 10:40