Joan Garcia Medrano - ERC-AM

2n Tinent d'Alcalde
Regidor de Governació, d'Esports i de Barris

Nascut a Barcelona el 1968, casat i amb quatre fills viu Sant Pere de Vilamajor des del 1995. Té una empresa de construcció de motlles per la injecció de plàstic. Ha estat secretari de l’AV de Sant Pere, tresorer de l’associació Sant Pere Decideix, coordinador a les consultes per la independència i membre del Consell del Poble. És de tarannà de consens, obert i participatiu, implicat en la participació ciutadana i en la cultura del poble, compromès amb el procés per assolir la independència del nostre país.

Primer de tot, 938 gràcies a totes i tots els que ens heu fet confiança, felicitar a la resta i felicitar-nos per l’alta participació un 64,57%. Governarem per tots vosaltres, els que ens heu votat i els que no, com sempre hem fet. Seguirem sent propers i escoltant-vos a tots, sense les vostres crítiques, els vostres comentaris, les vostres propostes, no podríem seguir millorant. Tenim molts projectes per finalitzar i molts per començar, treballarem dur i millor gràcies a l’experiència dels darrers anys, esperem comptar amb tots vosaltres per tenir un Sant Pere del que estiguem orgullosos i on viure-hi sigui un valor en alça. Personalment treballaré per millorar l’organització de la Guàrdia Municipal i el servei als veïns, treballaré per posar-hi càmeres de seguretat a les entrades i sortides del Municipi, seguiré treballant amb els barris per solucionar les seves demandes i mancances, consolidaré tots els actes esportius que actualment tenim i ajudarem en tot allò que sigui possible per tal que els nostres nanos puguin gaudir de la pràctica dels esports que tenim al Municipi i al nostre voltant.

Retribucions:

  • Dedicació: Parcial 50%
  • Retribució: 21.000 euros bruts anuals, que es satisfaran en 12 mensualitats iguals.
  • A aquesta quantitat se li aplicaran les retencions i descomptes previstos legalment.

Mantindrà l’alta en el Règim General de la Seguretat Social, assumint l’Ajuntament les quotes empresarials que corresponguin.

Les retribucions per dedicació exclusiva i parcial són incompatibles amb la recepció d’assistències per la concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de que formin part.

Telèfon: 938 450 008
Adreça electrònica: jgarcia@vilamajor.cat
Horari:  
(cal concertar visita prèvia)
Darrera actualització: 10.02.2023 | 13:19

Imatges