ESCOLTA’M - Teatre Fòrum sobre la igualtat de gènere / coeducació

Divendres, 3 de març de 2023 a les 17.00 h
  • a les 17 h obertura de portes i repartiment del berenar.
  • a les 17:15 h aprox. comença l'obra de teatre.

Obra per a tots els públics, però es recomana per nois i noies a partir de 8 anys per poder entendre i participar en la tertúlia posterior  (si ho consideren).

La des-igualtat de gènere encara està present en la manera de relacionar-nos de molts  d’avui dia. Analitzar com segueix influint el sistema patriarcal i  l’educació sexista que encara viuen moltes famílies  I com repercuteix en la manera de relacionar-se  dels seus fills.

 

Trobar maneres de transformar situacions quotidianes de desigualtat, que fins i tot poden desembocar en relacions amb violència psicològica,  normalitzades dins l’àmbit familiar.

sinopsi:  Una família, amb la mare, el pare, el fill i la filla, és la protagonista de diferents  situacions, on veurem com el tracta desigual acaba provocant comportaments per part dels fills com dels pares, de violència tant física com verbal, en la seva manera de relacionar-se. Les diferents situacions seran el pretext per reflexionar sobre les relacions, sobre el respecte, l’empatia i el tracte igualitari..

Quin cost té:

Entrada gratuïta

Local Municipal La Fàbrica

C/Ginebró, 3 - 08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon: 938450008
Adreça electrònica: ajuntament@vilamajor.cat
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.02.2023 | 17:31