2n Concurs de balcons i aparadors del mes lila.

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 10:00

Per celebrar el mes lila Vilamajor 2021 Viladones organitza el 2n concurs de balcons i aparadors.

Durant le mes de març, per commemorar dia de la dona i donar visibilitat al col·lectiu, Viladones organitza per segon cop el mes lila de Vilamajor. 

Viladones, juntament amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, posen en marxa el 2n concurs de fotografies via Instagram de balcons, finestres i d'aparadors amdos pobles.

Aquest concurs està obert a tothom i consisteix a fer que particulars s'animin a decorar els seus balcons i les seves finestres, i els comerciants els seus aparadors, amb l'objectiu, de donar color i visibilitzar els carrers del municipi en relació amb el mes de la dona.

Les inscripcions per participar en el concurs estaran obertes durant tot el mes de març, són gratuïtes i es faran via la xarxa social Instagram.

El balcó haurà de lluir la decoració com a data màxima, el diumenge 8 de març i s'emetrà el veredicte el dia 29 de març.

Passos per participar-hi: 

  1. Engalanar els balcons i/o les finestres i els aparadors amb motius on les dones en siguin les protagonistes.
  2. Fotografiar els balcons i/o les finestres i els aparadors engalanats del municipi.
  3. Penjar les fotografies a la xarxa social Instagram. Caldrà etiquetar l'associació @viladones i afegir els hashtags #meslilavilamajor21 i #concursbalconsliles21 o bé #concursaparadorsliles21, en funció de la categoria a la qual es vol participar. Els participants també podran afegir els comentaris personals que vulguin, per tal d'especificar la fotografia o reivindicar el paper de la dona al municipi.

Podeu consultar les bases del concurs al següent enllaç.

Darrera actualització: 19.02.2021 | 12:18