Ja et pocs inscriure al Curs de formació en Combat teatral i medieval

Dimecres, 8 de febrer de 2023 a les 00:00

Escalfem motors per preparar el proper Vilamagore Medieval! Organitzem un curs de formació en combat teatral i medieval. T'hi esperem!

ORGANITZAT PER:  Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

EDAT:  Adults. Els alumnes entre 16 anys i 17 anys poden fer al curs sempre que s’inscrigui i participi també al curs el/la pare/mare/tutor, o bé, baixant i emplenant aquesta autorització signada per el/la pare/mare/tutor i enviada a info@isaacmorera.com abans de que s’incorpori al curs.

PREU: Gratuït.

NIVELL:  Obert a tothom. No cal formació prèvia però sí un mínim de condicions físiques, no patir malalties respiratòries o cardiovasculars i no tenir lesions articulars o musculars cròniques que limitin l'entrenament en una activitat física.

PERÍODE d'INSCRIPCIONS: Obert. Places limitades a 15 alumnes. Un cop coberta la ràtio admesa, es tancaran les inscripcions i s’obrirà una llista d’espera.

DATES, HORARI i LLOC: El curs comprèn 9 classes de 3h, que s'iniciaran diumenge 26 de febrer del 2023. Les classes es realitzaran a «La Fàbrica», de Sant Pere de Vilamajor (c/ Ginebró, 3. Mapa), tots aquests diumenges de 10h a 13h: 26 de febrer, 5, 12, 19, 26 de març, 2, 16, 23 i 30 d’abril.

MESTRE:  Isaac Morera (Actor i coreògraf d'esgrima/combat teatral). Per més referències cliqueu aquí.

COMPROMÍS: Aquest és un curs de formació en el qual es demana un cert rigor i compromís d'assistència, ja que la formació depèn sempre del volum de treball adquirit. Qualsevol dubte que sorgeixi abans de la inscripció, contacteu prèviament amb Isaac Morera info@isaacmorera.com.

MATERIAL: Les espases seran a càrrec de l'organització. Cal portar guants de pell o cuir sense folre, calçat esportiu tancat i roba còmoda i soferta.

INSCRIPCIONS: Clica a inicia inscripció, o escaneja aquest codi (un cop feta la inscripció, rebràs una confirmació de participació al curs)

Darrera actualització: 08.02.2023 | 10:53