A partir del 2 de setembre Mn. Joan d'Arquer substituirà a Mn. Joan Josep Recasens al capdavant de la parròquia de Sant Pere de Vilamajor

Dimecres, 28 d'agost de 2013 a les 00:00
El proper diumenge 1 de setembre de 2013, a les deu del matí, mossèn Joan Josep Recasens celebrarà la darrera missa com a rector de la parròquia de Sant Pere de Vilamajor, ja que a partir del dilluns, dia dos, es reorganitzarà el bisbat de Terrassa. 
 
El dia dos de setembre, prendrà possessió de càrrec de rector de Sant Pere de Vilamajor, mossèn Joan d'Arquer i ho compaginarà també amb les parròquies de Sant Julià d'Alfou i Sant Antoni de Vilamajor.
 
Joan Josep Recasens ha estat rector de Sant Pere de Vilamajor des del 11 de juny de 2007 i ho ha compaginat amb les parròquies de Santa Maria de Llinars, Sant Antoni de Vilamajor i Santa Susanna de Vilamajor, a més de gestionar l'Arxiprestat del Baix Montseny.
 
Amb el canvi de nou rector, les misses dominicals a Sant Pere de Vilamajor se celebraran a la una del migdia, en comptes de les deu del matí com se celebraven fins ara.
 
Des de l'Ajuntament, agraïm a Mn. Joan Josep Recasens la seva tasca com a rector de la parròquia i la seva col·laboració amb l'Ajuntament en tots els actes que s'han organitzat i donem la benvinguda al nou rector, Mn. Joan d'Arquer.
Darrera actualització: 01.12.2017 | 14:16