A petició de la JEZ i a causa de la denúncia d’un veí de Sant Pere de Vilamajor l’Ajuntament es veu obligat a retirar tota simbologia en suport les persones preses, exiliades i represaliades.

Divendres, 25 d'octubre de 2019 a les 00:00

A petició de la JEZ (Junta Electoral de Zona) i a causa de la denúncia d’un veí de Sant Pere de Vilamajor l’Ajuntament es veu obligat a retirar tota simbologia en suport les persones preses, exiliades i represaliades per l’estat i la simbologia que identifica els partits polítics independentistes.

L'Ajuntament ha retirat avui la pancarta de "Llibertat preses" i el llaç groc de la façana, també la bandera negre i els cartells grocs, al rebre aquest matí el requeriment de la Junta Electoral de la zona arran de la denúncia del patit Ciutadans on es demanava la retirada de "simbologia identificable amb les candidatures independentites". Segons el partit, aquests símbols "contravenen la resolució" de la JEZ on es "confirma l'obligació de mantenir la neutralitat dels espais públics en període electoral".

L’Equip de Govern es mostra disconforme en la retirada d’alguns d’aquests elements ja que no els considera simbologia de partit sinó una mostra de reivindicació per les mesures preses des del Tribunal Suprem.

 

 

 

Darrera actualització: 25.10.2019 | 14:25