Aleix Monrabà, nou regidor de Sant Pere de Vilamajor

Dimarts, 20 de febrer de 2024 a les 00:00

En el Ple Municipal celebrat el passat 19 de febrer de 2024, Aleix Monrabà Puig va prendre possessió del càrrec de regidor de Sant Pere de Vilamajor, dins del grup municipal de JUNTS.

Aleix Monrabà Puig, nascut l'any 1997 a Sant Pere de Vilamajor, on hi he viscut sempre i on hi he passat les diferents etapes de la meva vida.

Vaig cursar tots els cursos d'infantil i primària a l'escola Torre Roja, i seguidament la secundària a l'Institut Vilamajor. Posteriorment, vaig cursar el grau mitjà i superior d'esports a l'escola Ginebró. Actualment, estic fent l'últim any d'Educació Primària a la UNIR.

La meva vida sempre ha estat lligada al futbol, tant és així que a 16 anys vaig començar a fer d'entrenador en etapes formatives, on vaig arribar a fer d'entrenador a l'escola del RCD Espanyol durant dues temporades. Tinc el nivell UEFA A d'entrenador de futbol. I en l'actualitat estic d'entrenador en un femení del Club Futbol Vilamajor.

Des de petit, sempre he tingut un fort vincle amb aquest poble. Ara, com a adult, m'agradaria poder retribuir tot el suport i l'amor que he rebut aquí. Estic compromès a aportar el meu temps, les meves habilitats i la meva passió per ajudar a millorar la nostra comunitat. Desitjo treballar amb els altres membres del poble per construir un futur més brillant per a tots nosaltres. Junts, podem fer grans coses i deixar un llegat positiu per a les generacions futures.

Darrera actualització: 20.02.2024 | 08:45