BAN MUNICIPAL - Revetlla de Sant Joan

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 00:00

Aquest any, més que mai, hem de fer, entre tots, que la festa i la revetlla de Sant Joan siguin segures i sense riscos de contagi de la COVID-19.


Per això, cal que seguim mantenint Sant Pere de Vilamajor sa i segur, amb una actitud de prudència i de responsabilitat, respectant les mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries, així com les instruccions municipals que ens permetin arribar a la nova normalitat amb les majors garanties sanitàries.

Establir la prohibició de fer fogueres de Sant Joan al poble i la recomanació de restringir la celebració de les revetlles en les següents condicions:

  • Mantenint les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de mascareta, la distància física entre les persones, el rentat de mans amb aigua i sabó.
  • Evitant compartir menjar i estris a l’hora dels àpats.
  • Evitar deixar bosses de restes vegetals a la via pública

Sant Pere de Vilamajor està en una situació d’alt risc d’incendi forestal. Per aquest motiu, el Departament d’Interior, conscient d’aquesta situació, ha elaborat un comunicat on es demana que s’augmentin les mesures de vigilància i seguretat per a la revetlla de Sant Joan.


NO S’AUTORITZARÀ CAP FOGUERA NI LLANÇAMENT DE COETS I FOCS D’ARTIFICI DE CLASSE III A CAP INDRET DEL TERME MUNICIPAL.

  • L’ús de pirotècnia a la via pública queda limitat als productes de classe I de l’Art. 23 del RD 230/1998 que aprova el Reglament d’Explosius i als productes de classe II del mateix Reglament, el contingut de mescla explosiva dels quals no superi els 3 grams.
  • Resta prohibida la utilització de productes pirotècnics de classe superior als previstos en l’apartat anterior.
  • Si es fa ús de pirotècnia, no fer servir el gel hidroalcohòlic: són incompatibles.

No compartir metxes o altres estris. Llegiu les instruccions i feu un ús adequat. No llenceu petards a ningú ni els utilitzeu dins de casa. A terrasses o patis inferiors, feu ús només dels que estiguin permesos. No utilitzar a menys de 500 metres d’una zona boscosa.


Celebrem una festa de Sant Joan diferent i segura; aprofitem per gaudir-la amb la família i els amics, i complint amb les ordres i recomanacions. Per un Sant Pere de Vilamajor segur i net de COVID-19.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Pamela Isus Sauri, alcaldessa
 

Darrera actualització: 22.06.2021 | 13:16