BAN sobre les Revetlles

Dimecres, 22 de juny de 2022 a les 00:00

FAIG SABER QUE:

Arriben les festivitats més esperades de l’any, la Revetlla de Sant Joan, una festa que dona el tret de sortida a l’estiu, la Festa Major i la Revetlla de Sant Pere.
Un dels trets més rellevants d’aquestes revetlles és l’ús de pirotècnia, però hem de recordar que Sant Pere de Vilamajor és un municipi rodejat completament de boscos i camps que aquest any degut a la poca pluja, estan molt secs i plens de rostolls.

Hem de tenir en compte que a Sant Pere de Vilamajor no hi ha cap punt situat a més de 500 metres de zona boscosa, terreny forestal i/o camps de vegetació seca, distancia mínima que permet la llei per poder llançar objectes i ús de pirotècnia.


És per tot això, que l’Ajuntament estableix per aquests dies (del 23 al 29 de juny):


1. L’ús de material pirotècnica a la via publica només és pot fer servir durant la Revetlla de Sant Joan, dia 23 de Juny, i la de Sant Pere, dia 28 de Juny. Fora d’aquestes dates és necessària autorització municipal.
2. Queda totalment prohibit encendre fogueres i llançar coets en tot el terme municipal.
3. L’ús de la pirotècnia a la via publica queda limitat als productes de Classe I de l’art. 23 del RD 230/1998 que aprova el Reglament d’Explosiu i als productes de classe II del mateix Reglament, el contingut de mescla explosiva dels quals no superi els 3 grams.
4. S’han d’adoptar les precaucions necessàries per evitar danys a les persones o béns.

Durant aquests dies de celebració us animem a que feu servir el telèfon d’emergències 112 per donar avís de qualsevol incidència que creieu.

Moltes gràcies i Gaudiu de les Festes.

L’Alcaldessa
Pamela Isús Saurí

Darrera actualització: 22.06.2022 | 13:07