Campanya: Ajudem el comerç local de Sant Pere de Vilamajor

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest 2020 ha estat indiscutiblement marcat per la pandèmia de la COVID-19. Ha estat un any molt dur, especialment pel sector sanitari, per la gent que ha perdut o ha vist reduïda la feina i, sobretot, per aquells que han patit en primera persona la pèrdua d’algun amic o familiar directe.

Com sempre, en moments de crisi la millor forma de sortir-nos-en és junt, fent pinya.  Per això, a més de les moltes mesures que s’han pres des de l’Ajuntament per pal·liar la pandèmia, iniciem una campanya d’ajut al comerç local de Sant Pere de Vilamajor i t’animem a participar-hi.

Des d’ara i fins al 2 de gener, es podran omplir als comerços del poble unes butlletes per poder posar les vostres dades (nom i telèfon de contacte) i dipositar-les a les bústies que trobareu al mateix comerç. Participar-hi és gratuït, només cal ser client d’algun dels comerços. D’entre tots els participants, se sortejaran una quinzena de lots de vals de descompte valorats en 120 euros cadascun un, per gastar en comerços de Sant Pere de Vilamajor. El sorteig es farà en directe el dia 3 de gener durant el concert de cap d’any que es farà a la Fàbrica i es podrà veure, també, pel canal de Youtube de l’Ajuntament. Trobareu el seu enllaç a les xarxes socials municipals i a vilamajor.cat. Un cop passat el sorteig també podreu consultar-ne els resultats.

Us animem a participar-hi i a fer pinya per a sortir-nos-en tots junts. Els comerços participants a la campanya són: Forn de Pa Sant Pere, Frankfurt JM (Faldes), Restaurant Can Noguera, Restaurant Can Vila, Bar Casa Alba (Faldes), Restaurant Can Pau Nadal, Rostisseria Piu Piu (Faldes), Supermercat Sant Pere, Forn de pa Ninot (Faldes), farmàcia Sandoval, La Pelu de l’an i la Perruqueria Fairy Tail.  

Molta sort i salut a tothom!

Darrera actualització: 11.01.2021 | 14:11