Descarrega't la nova APP de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 11:00

L'aplicació es pot descarregar al mòbil o tauleta des del Google Play o l'Apple Store. Permetrà a la ciutadania informar-se de totes les novetats i comunicar incidències al moment.

La nova app disposa de diferents apartats com: 

  • Notícies i Actualitat: informacions publicades al web de l'Ajuntament.
  • Agenda: llistat d'esdeveniments publicats a l'agenda del web municipal.
  • Bústia de suggeriments: permet al consistori enviar missatges al dispositiu mòbil dels usuaris amb anuncis urgents o extraordinaris. 
  • Rutes, Excursions i Llocs d’interès: des de l’APP, fent click a la ruta, excursió o punt d’interès que vulgueu visitar, hi trobareu una petita explicació de cadascun. Tots aquests llocs estan geolocalitzats i des de l’aplicació podreu accedir al mapa  per la qual cosa és molt senzill trobar-hi els punts d'interès marcats així com resseguir-les, ja que l'objectiu és que aquesta aplicació també pugui tenir un ús i interès turístic. 
  • Incidències: aquest servei participatiu permet a la ciutadania reportar incidències que es pugui trobar, per exemple, a la via pública (geolocalitzades, amb foto i comentaris). Així mateix, a l'Ajuntament li permet enviar un missatge a l'usuari un cop s'ha resolt el problema.

Com la descarrego:

L’APP és totalment gratuïta, només cal que, des de Google Play o l’Apple Store, cerquis: Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor i fes clic a descarregar.

Per a rebre avisos, i les seccions d’incidències i sol·licituds, cal estar registrat. El registre també és totalment gratuït.

Darrera actualització: 11.01.2021 | 12:25