Diumenge de podis al Campionat de Catalunya Infantil de Combat de Taekwondo

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 00:00

Diumenge 17 de novembre, l'ACE Vilamajor a participat al Campionat de Catalunya Infantil de Combat de Taekwondo celebrat al poliesportiu de La Mar Bella, a Barcelona, assolint un magnífics resultats. L'ACEV ha presentat 12 competidors/es a diferents categories.

Els resultats més destacats serien els Ors de Lucia Mimó o el molt lluitat de Albert Romero, amb menció especial per Gerard Roca i Toni Martínez (que revalida títol de campió), que han guanyat tots el seus combats trobant-se a la final, que s'ha endut Toni. Tots els esportistes, debutants inclosos, han mostrat un molt bon nivell i comportament exemplar, així com els pares i acompanyants. Agrair la inestimable ajuda de Manel Fernandez CN 2º Dan i Pablo Espinosa CN 1º Dan, tant a classe com al campionat.
Els nostres participants i resultats:
LUCIA MIMÓ, Or, Campiona de Catalunya
ALBERT ROMERO,Or, Campió de Catalunya
TONI MARTÍNEZ, Or, Campió de Catalunya
GERARD ROCA, Argent
MARIA BAUTISTA, Argent
EDURNE LARA, Bronze
JESSICA RUSU, Bronze
AINHOA LARA, Bronze
ADRIA SÀNCHEZ, Bronze
JAVIER SÀNCHEZ, Participant
ALEX ALONSO, Participant
LLIBERT DE LA TORRE, Participant

El proper dia 30 de novembre, l'ACEV participarà, aquesta vegada a Premià, a la Trobada de Detecció de Talents, engegada per la FCT (federació catalana de taekwondo), a càrrec del cos tècnic de la selecció catalana, encapçalat per en Javier Argudo, màxim responsable de la selecció. L'objectiu d'aquesta trobada es incloure a la fase de seguiment del programa ARC (alt rendiment de Catalunya) nous possibles competidors, assegurant el relleu generacional. Els escollits tindrien l'oportunitat de entrenar uns dies al mes a les instal·lacions del CAR (centre d'alt rendiment) a Sant Cugat, dirigits pels tècnics de la selecció.

Moltes felicitats a tots/es i gràcies per la vostre dedicació i entrega.

 

Darrera actualització: 18.11.2019 | 10:28

Imatges

logo ace