El 22 de febrer se celebrarà la festa del Carnestoltes a la Fàbrica amb animació infantil, concurs de disfresses i xocolatada

Dilluns, 17 de febrer de 2020 a les 00:00

El dissabte 22 de febrer de 2020 a les 17:30h celebrarem al local Municipal La Fàbrica – C(Ginebró, 1) de Sant Pere de Vilamajor la festa més esbojarrada de l'any: el Carnestoltes!

La festa de Carnestoltes d'enguany comptarà amb l'espectacle d’animació infantil “Dançons”, concurs de disfresses i xocolatada popular.

"Dançons" és una animació musical en estat pur. El secret? La participació, la complicitat i sobretot,... l’energia! Molta energia!! Una hora llarga d’històries musicals, ritmes, cançons i danses de tota mena, la majoria originals i alguna de popular passada per un sedàs ben personal. Amb acompanyament de guitarra, acordió diatònic i caixa de ritmes.

Concurs de disfresses: Les inscripcions es faran en el mateix moment i podeu venir disfressats individuals o formant una comparsa. Un jurat escollit per la regidora de Festes puntuaran les diferents disfresses i es donaran tres premis premis en categoria individual i un altre a la millor comparsa. Els premis són vals d’aventura a les instal·lacions d’AIRA de can Ribalta de Sant Antoni de Vilamajor i una gran panera! Els criteris del jurat seran els següents: En la categoria individual es valorarà l'originalitat, l'elaboració pròpia, el material i els complements de la disfressa (maquillatge, pentinat...). Per altra banda, en la categoria de comparsa es valorarà l'homogenïtat (el tema), el material i els complements. En ambdós casos també es valorarà si la disfressa està feta amb materials reciclats.

Xocolatada popular! També se servirà gratuïtament entre els assistents. Durant tota la festa hi haurà servei de bar els beneficis dels quals serviràn per ajudar al viatge de fi de curs del 4t d'ESO de l'Institut Vilamajor.

 

Darrera actualització: 17.02.2020 | 18:13