Els Reis d'Orient van recollir les cartes de la mainada de Sant Pere de Vilamajor

Divendres, 5 de gener de 2024 a les 21:00

Ses majestats els Reis d'Orient van visitar Sant Pere de Vilamajor la tarda-vespre del 5 de gener i, durant la nit, van visitar totes les cases per portar els regals per a tothom. 

La pluja va obligar a modificar el programa d'actes, que es van traslladar tot al local municipal La Fàbrica. A les 17:30h van arribar amb el so dels timbals de Vilamabum i de les gralles de la colla gegantera, costodiats pels guerrers d'Acers Trempats. La tinenta d'alcaldessa Jésica López va donar-los la benvinguda i l'alcaldessa Susanna Martori els va fer obsequi de la clau mestra que obre totes les portes de les cases de Vilamajor. Tot seguit, tota la canalla va poder acosatar-se i entregar, en mà, les cartes als reis Gaspar, Melcior i Baltassar. Durant la festa, les famílies de 6è de l’escola Torre Roja van servir xocolatada calenta al bar de La Fàbrica.

El gegantó Quico, també va fer acte de presència, per recollir els xumets d'aquells vilamajorencs i vilamajorenques que ja s'han fet grans i ja no el necessiten.

Gràcies als voluntaris, Vilamabum, la colla gegantera La Força, Acers Trempats, a la perruqueria Fairy-Tail, les empreses Colibrí, Construccions Filbà, Can Pinós, Quatre Quartanta i Vending El Cafetó, a la brigada i la guàrdia municipal vam tornar a gaudir d'una de les nits més màgiques de l'any!

Darrera actualització: 08.01.2024 | 16:44