Endesa recupera la xarxa d'atenció presencial pels clients de tot Catalunya

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 00:00

La Companyia reobre els últims punts de servei i oficines comercials que restaven tancats arreu del territori arran de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Així, al llarg d’aquesta setmana es reprendrà l’activitat a les últimes regions sanitàries que han passat a la fase I segons el pla de desescalada establert per les autoritats.

Se’n beneficien un total de 25 centres de les comarques del Baix Llobregat, el Barcelonès, el Vallès Occidental, l’Oriental i el Maresme.

S’han incorporat totes les mesures de protecció contra el coronavirus, des de mampares aïllants, mascaretes, gels hidroalcohòlics i control de flux de clients, fins a un sistema de cita prèvia per evitar aglomeracions.

La xarxa d’atenció presencial d’Endesa als clients de tot Catalunya quedarà reoberta al llarg d’aquesta setmana després que els últims quinze dies s’hagi reprès paulatinament l’activitat als centres ubicats en aquelles regions sanitàries que ja havien passat a la fase I. Així, torna a haver-hi atenció al públic als 58 punts de servei i oficines comercials que hi ha repartits per tot el territori català. Els darrers centres en recuperar la seva activitat han estat els ubicats a Barcelona ciutat i a l’àmbit metropolità nord i sud.

En concret, es reobre al públic un total de 25 instal·lacions distribuïdes per les comarques del Baix Llobregat (5), el Barcelonès (12), el Vallès Occidental (4), l’Oriental (2) i el Maresme (2) en línia amb el pla de desescalada establert per les autoritats arran de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Tot i així, s’ha incorporat un sistema de cita prèvia que es recomana utilitzar per a evitar aglomeracions, així com per poder millorar l’atenció a les necessitats d’assessorament de cada client i poder aplicar correctament les mesures d’higiene i seguretat.

Darrera actualització: 28.05.2020 | 10:45