Es cancel·la la cursa La Força Xtrem 2020

Dimarts, 29 de setembre de 2020 a les 00:00

Els organitzadors de la pedalejada popular MontsenyBike la Força, que s’ha celebrat en els darrers anys la primera setmana d'octubre, han comunicat a l’Ajuntament la seva suspensió per motius de seguretat Covid19.

Després de valorar-ho molt, s’ha pres la decisió de no dur a terme la V edició de la MontsenyBike aquest 2020. Es fa per responsabilitat donada la quantitat de brots COVID19 que estan sorgint en ple estiu i davant els riscos pels participants i veïns. L'associació ha organitzat  la pedalada durant 5 anys consecutius. Els socis\es i voluntaris/es que sempre han estat al peu del canó. L’entitat també agraeix a l’Ajuntament i patrocinadors el recolzament any rere any en facilitar-los les coses.

Molts bikers han gaudit d’aquesta marxa BTT amb un circuit diferent cada any, sempre amb corriols nous i divertits i, al mateix temps, coneixent el Baix Montseny. Parar aquest any ens servirà per desenvolupar noves idees i, quan sigui possible, organitzar properes edicions amb la qualitat, l’esforç, les ganes i la il·lusió que hi hem posat en les anteriors. Hi tornarem amb més força!

Darrera actualització: 28.09.2020 | 14:40