Fins el 31 d'octubre de 2022 pots votar els projectes on vols que es destinin fins a 40.000 euros en els pressupostos participatius

Dimecres, 7 de setembre de 2022 a les 00:00

La votació és telemàtica del 5 de setembre al 31 d’octubre de 2022. Podran participar a la fase de votació tota la ciutadania empadronada al municipi de Sant Pere de Vilamajor, major de 16 anys, que prèviament s’hagin registrat i validat a la plataforma Sant Pere de Vilamajor Participa.

Vota

Cada ciutadà podrà votar un o més projectes amb les següents limitacions:

a)   La suma dels imports de les projectes als quals esculli no podrà superar l’import de 40.000 euros.

b)   La suma dels imports de les projectes als quals esculli no podrà ser inferior al 50% dels de 40.000 euros.

Durant el procés de votació, dins del seu horari d’atenció al públic, de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament i des del Centre d’Informació La Mongia, s’habilitarà la possibilitat en què personal municipal (agents electorals) assisteixi als ciutadans a l’exercici del vot que tinguin dificultats en utilitzar la plataforma digital.

Els resultats es proclamaran a través d’un Decret d’Alcaldia i es faran públics a través de la plataforma Sant Pere de Vilamajor Participa i a també a través del diferents mitjans de comunicació municipals.

Del resultat dels projectes que s’han votat en aquesta fase sortirà la llista de projectes que s’incorporaran en l’exercici pressupostari d’inversions de l’any 2023 tenint en compte l’ordre dels resultats.

Sant Pere de Vilamajor

Darrera actualització: 07.09.2022 | 07:38