La fundació Superacció treballa des de can Verdaguer en la inserció sociolaboral i l'autonomia de joves

Dimecres, 15 de maig de 2024 a les 00:00

En els darrers dies la Fundació *Superacció* ha comprat la finca «can Verdaguer», al nostre municipi.

Superacció és una fundació que dona servei residencial a joves migrats sols d'entre 14 i 18 anys que es troben dins el sistema de protecció de Catalunya i vénen derivats de DGAIA [Direcció General de la Infància i l'Adolescència].

A Superacció treballen la inserció sociolaboral i l'autonomia d'aquests joves, per fer el salt final a la inserció social i laboral. En concret en el Servei de Primera Acollida i Atenció Integral treballen per construir un entorn de seguretat i protecció per als joves on es puguin generar experiències d’aprenentatge basades en models educatius de responsabilitat i relació positiva.

Més d'un miler de joves atesos en profunditat per *Superacció* han demostrat l'èxit de l'esport  com a eina d'inserció socioeducativa.

A més els obren la porta al mercat laboral, impulsant diferents accions amb empreses col•laboradores on se'ls acompanya des de l'inici fins que troben una feina de qualitat.

Des de l'Ajuntament ens han demanat col•laboració per tal de poder donar servei al municipi en tasques de manteniment de la via pública, neteja i pintura.

Aquesta Fundació és autònoma i ha comprat un espai privat on l'Ajuntament ha estat informat un cop ja estaven els tràmits correctes amb la Generalitat.

A Superacció transformen el futur de joves en risc d’exclusió, a través d’una metodologia provada i d'acompanyament, on brinden noves oportunitats.

 El seu objectiu és treballar conjuntament amb la comunitat, per tal de trencar estigmes del col•lectiu, i poder fer una bona feina tots plegats/es. Junts es pot construir un món diferent.

Més informació: https://superaccio.org/es/

Darrera actualització: 16.05.2024 | 19:35