La Generalitat posa en marxa una nova via telemàtica per fer els comunicats de crema

Dilluns, 26 d'octubre de 2020 a les 00:00

El Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació dela Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una nova via de tramitació telemàtica d’activitats de crema de restes vegetals per a la campanya d’enguany. D’aquesta manera, trobareu al Catàleg de Tràmits d'EACAT un nou servei anomenat Comunicació de crema (per a administracions públiques), adreçat a les comunicacions individuals pròpies que hagin de dur a terme les administracions públiques.

Cal tenir en compte que aquest nou servei no substitueix en cap cas el servei d'EACAT ja existent prèviament i que permet als ciutadans adreçar-se als ajuntaments per a presentar les seves comunicacions personals. Per tal de diferenciar clarament els dos serveis, el servei d’EACAT de sempre ara passarà a anomenar-se Comunicació de crema (per a particulars i empreses).

Aquest nou servei d’EACAT s'ha activat coincidint amb la creació d'un nou tràmit per a ciutadans i empreses, que des d'ara, també poden tramitar autònomament les seves comunicacions de crema individuals de forma telemàtica, a través de Tràmits.gencat.cat. L'objectiu d'aquest nou tràmit és facilitar que la ciutadania no s'hagi de desplaçar per a tramitar les seves comunicacions, que a partir d'ara pot dur a terme per internet des de casa, fins i tot mitjançant el sistema d’identificació idCAT Mòbil. Amb aquesta iniciativa es pretén esponjar l’atenció presencial i millorar el servei a la ciutadania. Amb tot, les persones que ho desitgin podran seguir adreçant-se als ajuntaments per a presentar les seves comunicacions, com fins al moment.

Darrera actualització: 26.10.2020 | 11:01