La Gestió municipal no s’atura malgrat el covid-19

Divendres, 17 d'abril de 2020 a les 00:00

El dia a dia de la gestió municipal segueix des del primer dia de la declaració de l’estat d’alarma entre reunions i publicacions informatives de mesures econòmiques i socials per fer front a l’emergència.

La situació que ha obligat a acomiadar-se temporalment de les sessions presencials fa que des del Govern se celebrin les reunions d’equip i les juntes de Govern mitjançant les videotrucades.

Tot i que s’ha restringit l’atenció presencial, l’Ajuntament ofereix atenció telefònica a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutana (de dilluns a divendres de 8 a 14h al 938 45 00 08) i la resta de dies i durant les 24h al 605 91 34 34 Guàrdia Municipal. Les gestions també es poden realitzar via telemàtica de forma ininterrompuda mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.
 
Per tal de poder mantenir l’activitat municipal, el personal de treballen de forma telemàtica. Les diferents Àrees i Serveis  continuen realitzant la seva activitat gràcies al teletreball. Des de l’Àrea d’Informàtica s’ha posat en marxa un dispositiu que permet als treballadors municipals treballar des de casa i estar en connexió amb les dependències municipals, amb què la Corporació pot continuar activa.

Des del Govern de Sant Pere us volem animar a seguir amb el confinament per fer front a aquesta pandèmia. Cuidem-nos. #joemquedoacasa

Darrera actualització: 17.04.2020 | 10:02