La Guàrdia i la Brigada municipal estan realitzant tasques dia i nit per poder normalitzar els serveis i trànsit afectats per la neu

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 00:00

Davant de la nevada d’aquesta passada nit i la intensa nevada prevista per aquesta tarda-nit, l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor s’ha mobilitzat des d’ahir realitzant tasques per poder normalitzar els serveis i trànsit als diferents barris urbans així com la zona rural dels Refugis del Montseny, camins principals, etc.

La màquina llevaneus ja ha tret la neu de la carretera i la brigada municipal ja ha escampat més de 14 tones de sal pels mes de vuitanta quilòmetres de carrers del municipi, per tal d’estar preparats de cara a la tempesta de neu i evitar clapes de gel. I estan preparades deu tones de sal més per tirar durant les properes hores si és necessari.

Cal tenir en compte que ens trobem en un cas excepcional d’emergència i cal tenir paciència ja que és impossible poder estar a tot arreu en tot moment atesa la gran dimensió del nostre territori. En cas d’emergència, cal trucar al 112. La Guàrdia municipal estarà actuant les 24h i es podrà localitzar al 605 91 34 34.

Degut a les previsions meteorològiques, informem que s’ha suspès el transport escolar durant el dimecres 28 de febrer. Tant l’escola com l’institut, es comunicaran amb els pares pels propis canals interns.

Per estar informats dels avisos d’última hora, és aconsellable seguir el whatsapp de l’Ajuntament, on només cal guardar el número 618518410 a l’agenda del mòbil i enviar-li un whatsapp amb la paraula ALTA i rebreu les darreres novetats. Aquest servei és unidireccional (rebreu informació), però cap altre usuari sabrà que hi esteu donats d’alta. També podeu seguir la pàgina del Facebook municipal.

Estigueu alerta en trams ombrívols i forta pendent i només feu desplaçaments si són estrictament necessaris. Cal dur cadenes als vehicles i es recomana dur el dipòsit ple i en cas de desplaçaments llargs portar el mòbil ple de bateria, carregador, menjar i mantes als vehicles.

Darrera actualització: 27.02.2018 | 14:17