La marxa de torxes del dia 10 i els actes institucionals del dia 11, centren la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.

Dijous, 12 de setembre de 2019 a les 00:00

Un any més, els pobles de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor es van coordinar per celebrar conjuntament la Diada Nacional de Catalunya.

La vigília, dimarts dia 10  la pluja no va aturar la ja tradicional marxa de torxes de Sant Pere a Sant Antoni, acabant amb una jornada festiva amb sopar popular i concert del grup Indesinenter.

Per altra banda, el dimarts 11 de setembre al matí, es van celebrar els actes institucionals de la Diada Nacional a la Fàbrica amb l'hissada de la senyera i el cant de la Senyera. L'Ajuntament i partits van participar en l'homenatge floral a la senyera. Els parlaments institucionals van anar a càrrec de l'alcaldessa Pamela Isús, que va donar la benvinguda i va tancar l'acte amb un discurs, la regidora Carla Blasco, que va llegir part d'un recull de cartes dels presos/es i exilitats/des polítics i la primera tinent d'alcalde Dolors López que va llegir el manifest de l'ACM. Tot seguit, es va cantar Els Segadors, aquest any amb el cantant Toni Galera.
Desprès mentre es feia un aperitiu popular, es va poder gaudir de la música del grup local Els Bauks

En nom de l'Ajuntament, us en donem les gràcies.

Darrera actualització: 12.09.2019 | 11:25