La Mongia de Vilamajor rep el segell "Compromís Biosphere"

Dimecres, 19 de maig de 2021 a les 00:00

La Mongia de Vilamajor ha estat distingida amb el segell "Compromís Biosphere", atorgat per l'Institut de Turisme Responsable. El passat 18 de maig, el Consell Comarcal del Vallès Oriental va fer entrega al regidor de turisme Antoni Carbonell de la placa identificativa que lluirà a partir d'ara el centre d'informació municipal i del parc natural del Montseny.

El Compromís Biosphere és un compromís que voluntàriament adquireixen els establiments, les empreses o entitats del sector turístic per treballar la sostenibilitat turística de la destinació. El Consell Comarcal del Vallès Oriental és l’ens gestor per la implantació d’aquest compromís a la comarca.

La metodologia que es proposa a les empreses i entitats inclou formació, tallers de destinació, assessorament personalitzat, verificació del compliment d’aquest Pla d’acció i un pla de millora.

Aquest Compromís Biosphere està sota el paraigües de la Certificació Biosphere que la Diputació de Barcelona va rebre al 2017 com a destinació turística sostenible i responsable, per part de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR).

Es tracta d’una certificació pionera, basada en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030.

Darrera actualització: 19.05.2021 | 09:41

Imatges