La música, el temps primaveral, l'aperitiu popular i bon ambient van ser els protagonistes de l'aplec de Sant Elies

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 00:00

El proppassat dilluns 25 d'abril es va celebrar, un any més, el tradicional aplec a l'ermita de Sant Elies de Vilamajor que va aplegar gairebé dos centenars de veïns en una de les festes més arrelades del massís del Montseny.

De bon matí, els vilamajorencs més valents van començar a pujar a peu pels camins i corriols cap a dalt del turó seguint el sender del Pi Novell PR-C 139, desafiant els 700 metres de desnivell i 8 km de camí de pujada cap a l'ermita de Sant Elies. Una mica més tard, van començar a pujar també els veïns que hi pujaven amb cotxe pel camí que dies abans havia arranjat l'ajuntament.

La festa va començar a les 12h amb la missa a l'ermita, el cant de goig per demanar pluja i tot seguit es fa fer públic el resultat del concurs del disseny del cartell de la Festa Major de Sant Pere de Vilamajor 2022. El jurat, format per l'alcaldessa Pamela Isús, la regidora de festes Carla Blasco, dues alumnes de l'IES Vilamajor (La Gisela Moreno i la Maria López, alumnes de 1r de batxillerat) i dos alumnes de l'escola Torre Roja (La Jael Arumí i  l’Abdoul Bayo, de 6è curs) van escollir la proposta d'Isabel Martínez-Zurita Álvarez, sota el pseudònim Lady Rose. Enhorabona!

Tot seguit, es va servir un suculent aperitiu popular (amb unes croquetes boníssimes), cava fresc mentre sonava la música del quartet Dr. Dixie Bones. En acabat, es va servir rom cremat, també gentilesa de l'Ajuntament. 

El temps va aguantar i les estones de sol es van anar combinant amb els núvols i aire fresc, és a dir, un temps primaveral propi de l'època. Al final, a mitja tarda l'esplanada de l'ermita es va anar buidant i l'ermita ja espera l'any que ve que torni a celebrar-se l'aplec. Us hi esperem!

Darrera actualització: 26.04.2022 | 12:16

Imatges