La pandèmia del Coronavirus obliga a suspendre la revetlla de Sant Joan i la Festa Major de Sant Pere 2020

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 00:00

Després d’un llarg debat i un intens període de reflexió a causa de la pandèmia del Covid-19 que afecta arreu del territori, l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha decidit cancel·lar la Festa Major 2020 que s'havia de celebrar del 26 al 29 de juny, així com la revetlla de Sant Joan.

El Govern lamenta haver de prendre aquesta decisió excepcional, però les mesures de prevenció per evitar la propagació del COVID-19 han obligat a l’Ajuntament a prendre la decisió de suspendre la revetlla de Sant Joan i la Festa Major de Sant Pere 2020 previstes per a finals del proper mes de juny, per davant de tot prioritzem la salut i el benestar dels Vilamajorencs i Vilamajorenques

Som un poble molt imaginatiu i alegre i no ens volem resignar a deixar passar la nostra Festa Major sense poder celebrar-la d’una forma enginyosa, divertida però diferent. Us animem a estar atents i atentes a la pàgina web i a les xarxes socials municipals (Facebook, Instagram, Twitter i Whatsapp) per saber de quina manera o altra celebrarem la nostra festa gran.

Estem treballant per poder fer alguna activitat simbòlica o virtual. Més o menys confinats. Des del balcó o mantenint les distàncies. Mentrestant, cuideu-vos i agafem energies per l’estiu!

Bona i diferent Festa Major!

Darrera actualització: 30.04.2020 | 11:38