La regidora de festes Carla Blasco es reuneix amb ajuntaments del Vallès Oriental per compartir la preocupació i alternatives per encarar les activitats nadalenques

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 00:00

Ho van fer en una reunió virtual el passat dilluns amb la directora dels serveis territorials de la Generalitat.

Els ajuntaments de la comarca estem treballant amb diferents alternatives per encarar de la forma més segura les activitats pròpies de les festes nadalenques. En una reunió virtual, celebrada dilluns matí amb la directora dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat, Àngels Torras i coordinada pel Consell Comarcal, una vintena de representants municipals van compartir la seva preocupació i les alternatives amb les quals estan treballant per poder celebrar les activitats pròpies de Nadal i Reis de la forma més segura, davant la situació de pandèmia que s’està patint.

La directora territorial va anunciar que està previst que a mitjans de setmana ja es publiqui la resolució del PROCICAT que establirà pautes, indicacions i recomanacions de com encarar aquestes activitats a les properes dates.

La reunió va servir, també, per explicar la línia de subvencions aprovada pel Departament de Cultura per pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia de la COVID-19 i la creació de la bústia “Cultura respon” on qualsevol persona, entitat o empresa del món cultural podrà traslladar els dubtes que puguin tenir.

La directora va expressar la seva voluntat de mantenir un espai de trobades periòdiques amb els representants comarcals i municipals.

Darrera actualització: 18.11.2020 | 10:10