L’Ajuntament compra el local on s’ubicarà el nou Consultori Municipal

Dimarts, 15 d'octubre de 2019 a les 00:00

El Govern de Sant Pere ja havia anunciat la intenció de millorar l’atenció sanitària a la ciutadania. Després d’un llarg any de tràmits administratius amb Bankia, el passat dijous 10 d’octubre de 2019, l’Alcaldessa Pamela Isus va signar el contracte de compra-venda de la planta baixa de l’edifici de l’avinguda de Sant Nonet, número 14, per un import de 60.000 euros.

La superfície del local, on fa uns anys hi havia hagut la sucursal de Caixa Laietana, és de 127 m2. L’Ajuntament ja té redactat el projecte executiu per fer les adequacions necessàries per a instal·lar-hi el nou Consultori Mèdic Municipal que es preveu que compti amb una àrea de recepció, una sala d’espera, un lavabo adaptat, sala pel personal, magatzem i dues sales de consulta.

Amb el propòsit de tenir unes instal·lacions dignes, el Govern ja ha demanat hora amb la Consellera de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sra. Alba Vergés, per a demanar que sigui la Conselleria qui doti de l’equipament necessari per a la activitat sanitària, mobiliari i aparells sanitaris. Des del consistori, es preveu iniciar la licitació de les obres en les properes setmanes.

D’aquesta manera, es permetrà ampliar les oficines municipals que actualment estan amb dèficit d’espai per a millorar les zones d’atenció al ciutadà.

Darrera actualització: 15.10.2019 | 08:54