L'alcalde convoca una reunió de treball a tots els regidors del Govern i Oposició per a tractar de les ordenances fiscals per al 2008

Dimecres, 10 d'octubre de 2007 a les 00:00

L'alcalde, Josep Maria Llesuy, ha convocat a tots els grups municipals del consistori (Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya, Grup Independent de Sant Pere, Partit dels Socialistes de Catalunya, Independents de Sant Pere d'esquerra i de progrés, Partit Popular de Catalunya i Ciutadans-Partido de la Ciudadanía) a una reunió de treball per a debatre l'elaboració de les noves ordenances fiscals del municipi per l'any 2008.

.

Segons Llesuy, amb aquestes reunions de treball es vol estendre la ma a tots els regidors del consistori a incidir en les línies generals de l'actuació municipal.  

 

L'Àrea d'Hisenda, dirigida per la primera tinent d'alcalde, Dolores López, ja fa dies que està treballant en la confecció de la documentació de treball referent a les ordenances fiscals. Conèixer la previsió d'ingressos pel 2008, és cabdal per a l'elaboració del pressupost municipal per l'any vinent.

Darrera actualització: 01.12.2017 | 13:55

Imatges