L’Alcaldessa Pamela Isús assisteix a la 3ra assemblea d’Alcaldies per la Pau

Divendres, 22 de gener de 2021 a les 00:00

L’assemblea de la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya, ha tingut lloc de forma telemàtica avui 22 de gener a les de 10 h, l’espai que reuneix tots els municipis membres.

Com ja es coneix, l’any 2014 es va crear la xarxa catalana de Mayors for Peace, amb el suport de l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Barcelona. Actualment, Mayors for Peace agrupa més de 8.000 ciutats de 165 països i regions d’arreu del món. A Catalunya, hi ha més de 200 municipis adherits.

En el decurs de l’assemblea s’ha presentat la memòria d’activitats 2019-2020 i les línies de treball i pla d’acció pel proper període. El darrer any, de forma conjunta amb altres ciutats líders europees de Mayors for Peace, s’ha creat la secció europea de l’organització, que tindrà la seu i la secretaria a Granollers.

Gràcies a la promoció d’activitats de sensibilització i educació per la pau al territori s’espera enfortir el municipalisme tant a nivell català com europeu i facilitar eines als municipis per fer de les ciutats espais per a la convivència i l’entesa entre totes les persones, tal i com marca l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

Darrera actualització: 22.01.2021 | 10:22