L'alcaldessa Pamela Isús assisteix a una nova reunió del Consell d'Alcaldies on s'acorda una coordinació institucional de suport a la plantilla de Bosch de Lliçà d’Amunt.

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 00:00

L'alcaldessa Pamela Isús s'ha reunit amb el Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental on es va acordar presentar en els plens la moció consensuada entre el Comitè d’empresa i l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.  

El Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental, reunit aquest matí, ha arribat a un acord unitari per donar suport a les treballadores i treballadors de la plantilla de Bosch de Lliçà d’Amunt. 

Les alcaldesses i alcaldes, després de la intervenció de l’alcalde de Lliçà d’Amunt, Ignasi Simon, en què ha explicat l’evolució de la situació de la planta, han acordat una coordinació institucional i presentar en els respectius plens una moció unitària consensuada entre el Comitè d’Empresa i l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt. “L’alcaldia de Lliçà d’Amunt ha estat treballant una moció  juntament amb el comitè d’empresa, una moció unitària que els alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental fem nostra i presentarem en els nostres plens municipals”, ha comentat el president del Consell Comarcal i alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé.

La moció especifica que el tancament afectarà uns 336 treballadors i treballadores, als quals se sumen 100 llocs de treball directes de subcontractes de la mateixa planta.

Next Generation

En el transcurs de la trobada, ha intervingut la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i la vicepresidenta segona, Carmela Fortuny, per presentar els projectes Next Generation.

 

Darrera actualització: 18.03.2021 | 11:05