L'alcaldessa Pamela Isús i la regidora de transports Raquel Salcedo assisteixen al Congrés de Mobilitat Pública "Drive into innovation"

Dimecres, 22 de setembre de 2021 a les 00:00

L'alcaldessa Pamela Isús i la regidora de transports Raquel Salcedo assisteixen al Congrés de Mobilitat Pública "Drive into innovation" que se celebra els dies 21 i 22 de setembre a Sitges. Aquest congrés es diferencia d’altres congressos tècnics, perquè busca solucions aplicables a les necessitats reals de la mobilitat pública als pobles i a les ciutats. Presenta innovacions i noves tendències, però també experiències i casos d’èxit d’àmbit internacional amb els que els ens locals es poden emmirallar.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible han d’estar presents en la planificació de la mobilitat pública. A la summit volem presentar solucions per aconseguir els objectius de l’agenda 2030.

Els models de mobilitat emergents i la tecnologia intel·ligent, són un espai d’innovació constant i disruptiva en l’àmbit de la mobilitat. Parlarem d’innovació aplicada a projectes de mobilitat.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 10:04