L’Alcaldessa signa el nou contracte per al servei de recollida de residus municipals

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

El passat dia 31 de gener de 2019, l’alcaldessa Pamela Isus va signar el contracte amb l’empresa INNOVIA COPTALIA guanyadora de la licitació del servei de recollida de residus municipals. El nou servei amb l’empresa adjudicatària ja s’ha iniciat des del 1 de febrer d’enguany. La concessió és per un període de 4 anys i té un cost anual de 331.051 euros.

Amb aquesta concessió l’Ajuntament ha obligat a l’empresa guanyadora que dona el servei de recollida de residus ha adquirir un nou camió per a la recollida selectiva i un nou camió híbrid per la recollida de vidre i mobles. Així mateix, també obliga a la nova concessionària a canviar tots els contenidors de la via publica.

L’Equip de Govern va marcar en les condicions del nou contracte aquests canvis i també la obligatorietat de fer campanyes informatives als usuaris del servei per tal de millorar el reciclatge en el nostre municipi.

Paral·lelament a aquesta licitació, s’ha contractat mitjançant concurs públic un Servei de Control de Qualitat i Agent Cívic.

Aquest contracte consisteix en:

- controlar la nova concessionari per tal que el servei funcioni correctament

- el servei d’un Agent Cívic, fent tasques de conscienciació ciutadana i informant sobre bones pràctiques a l’hora de reciclar residus. L’Agent Cívic recorrerà les diferents àrees de contenidors alternant matins i tardes i dies laborables i festius.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 13:52

Imatges