L'exposició fotogràfica "La Calma del Montseny" es podrà visitar a la Mongia fins el 8 de setembre

Dimarts, 23 de juliol de 2019 a les 00:00

El Centre d'Informació La Mongia té exposada una selecció fotogràfica, obra d'Enric Planas, sobre els racons més singulars de la Calma del Montseny. Es tracta d'un recull de 50 imatges espectaculars de diferents indrets (pous de glaç, prats, masies, salts d'aigua, fonts, camins, pous...) i en diferents èpoques (postes d'estiu, nits estrellades, paisatges nevats...).

La bona acollida i el gran número de visites ha fet prorrogar l'estada de l'exposció fins el 8 de setembre. Recordeu que es pot visitar gratuïtament cada cap de setmana de 10 a 14h a la Mongia (C/Església, 3 de Sant Pere de Vilamajor).

L’Enric Planas és un fotògraf resident a les Pungoles de Sant Antoni de Vilamajor que de ben jove ja comença a fer i revelar fotografies com a autodidacta. Després cursa estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i, posteriorment, el Centre d’Artesania de la Generalitat de Catalunya li concedeix la Carta d’Artesà Fotògraf. En el seu currículum consten, a part de múltiples treballs per a diverses empreses i institucions, com el Museu d’Història de Catalunya o el Departament de Cultura de la Generalitat, diverses exposicions, tant individuals com col·lectives, així com participacions en concursos fotogràfics i col·laboracions en la publicació de llibres i revistes. En aquests moments, dedica part del seu temps a la fotografia creativa, tant d’investigació personal com artística i imparteix cursos de fotografia al Casal Sociocultural Escoles Velles de Sant Antoni.

Darrera actualització: 23.07.2019 | 10:22