No utilitzar el servei gratuït de recollida de voluminosos ens costa diners a tots

Dilluns, 26 de febrer de 2018 a les 00:00

El cost de recollir voluminosos a la via pública, ja sigui llençats en zones verdes o abandonats en zones de contenidors de deixalles costa un munt de diners de les arques públiques. Estalviar-nos aquest cost és senzill, només cal utilitzar els serveis gratuïts de recollida domiciliària.

Per una banda, tenim el telèfon de recollida gratuïta de voluminosos a domicili 900 10 33 90 (telèfon també gratuït) on momés cal trucar i donar la direcció i us indicaran quan cal deixar el voluminós a la porta de casa i us el passaran a recollir gratuïtament. El servei es fa normalment cada primer i tercer dimarts de mes, al matí. 

També tenim l'opció d'utilitzar la deixalleria: La deixalleria és una instal·lació comarcal que permet fer la recollida selectiva de les escombraries per a les quals no hi ha un sistema de recollida específic al carrer.

Per animar a utlitzar la deixalleria, s'ha creat la "TARGETA DEIXALLERIA": Podeu recollir, de forma gratuïta, la targeta a l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor. La targeta té un codi de barres que es lliga amb les dades de l'usuari. Cada vegada que s'utilitza la deixalleria per portar deixalles que no es poden deixar als contenidors específics de la via pública queda anotat a les dades de la targeta. En funció de les vegades que anualment s'utilitzi, es podrà gaudir d'un descompte a la taxa d'escombraries de l'any següent:     

Fer-la servir 5 cops l'any, implica un 5% de descompte.     
Fer-la servir de 6 a 10 vegades a l'any, implica un 10% de descompte.     
Fer-la servir més de 10 vegades l'any,  implica un descompte del 15%.

HORARI DE LA DEIXALLERIA: Dimarts de 16 a 19h; dimecres, dijous  i divendres de 9:30 a 13:30h i de 16 a 19h;  dissabte de 9 a 15h i diumenge de 9 a 14:30h.

Darrera actualització: 26.02.2018 | 09:07