Nota informativa mesures fiscals d'aigües de Catalunya

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 00:00

La Generalitat de Catalunya ha aprovat un Decret-llei de mesures fiscal per donar suport i liquidat a les famílies i activitat econòmiques mentre duri la crisi pel COVID-19. 
 
Durant el període comprès entre 1 d’abril i el 31 de maig de 2020, com a conseqüència de l’estat d’alarma per la crisi sanitària, s’aplicarà en la propera facturació, una reducció en el tipus de gravamen del cànon de l’aigua corresponent als següents usos: 
 

✓ Reducció universal del 50% del cànon de l’aigua per als usos domèstics. 
 
✓ Reducció del 50 % del cànon de l’aigua per als usuaris industrials i activitats econòmiques. 
 
✓ S’amplia el cànon social a tots els trams de la factura. 
 
En el cas concret de Sant Pere de Vilamajor aquesta mesura suposarà un estalvi d’entre un  8% i un 13% de l’import global del proper rebut de l’aigua.   Us recordem que feu un ús responsable de l’aigua, beu aigua de l'aixeta i no surtis de casa per comprar-la. Com sempre, Aigües de Catalunya te la serveix a la teva llar. Tingues present que a l’aixeta de casa teva tens aigua en quantitat suficient i amb les màximes garanties de qualitat.  
 
No surtis. #QuedatACasa                
 
Per qualsevol dubte posem a la seva disposició el telèfons gratuïts d’atenció al client: 900.927.000 i d’averies i emergències: 900.194.998 

Darrera actualització: 30.03.2020 | 10:00