Noves zones d'aparcament habilitades pel Vilamagore Medieval (4 i 5 de novembre 2023)

Dilluns, 30 d'octubre de 2023 a les 00:00

Durant la celebració del Vilamagore Medieval s'habiliten nous espais d'aparcaments excepcionals:

  • Pels veïns en general i visitants: Espais senyalitzats amb una "P" blava. Camp de can Canal, entre C/ Can Llobera, C/ Nou i C/ Ginebró. Av. Sant Elies, C/ Sant Bernat, C/ Mercè Aventín i C/ Abadessa Emma.
  • Pels veïns de l'avinguda Sant Nonet, plaça Comtes de Barcelona i c/Lledoners que no podran accedir als aparcaments dels seus edificis: A les parcel·les senyalitzades amb una "P" verda entre C/Sant Pere i C/ Sant Antoni. CAL PORTAR DISTINTIU OBLIGATORI. Més informació 938450008.
  • Pels veïns de l'avinguda Quatre Camins i La Força que no podran accedir als aparcaments dels seus edificis: Espai senyalitzat amb una "P" tarnoja, a l'avinguda de Quatre Camins, espai senyalitzat amb una "P" taronja. CAL PORTAR DISTINTIU OBLIGATORI. Més informació 938450008. L'accés de vehicles en aquesta zona serà pels camins de Can Biel, camí de ca l'Escloper (can Romaní) o El Roure Gros. El camí de can Son només és apte per 4x4.
  • Pels paradistes i organització: Espais senyalitzats amb una "P" grana. C/ Sant Pere, Camp del Pedró (cementiri) i aparcament de l'Institut.
  • Per autorcaravanes: Espais senyalitzats amb una "P" blava amb autocaravana. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. Aparcament escola Torre Roja.
  • Vehicles de persones amb mobilitat reduda. Espai reservat al carrer Sant Pere. Cal distitntiu.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament o la Guàrdia Municipal.

Afectacions al trànsit i prohibicions d'aparcament: 

Pels preparatius i la celebració de la 30a edició de la festa del Vilamagore Medieval, es realitzaran les següents afectacions al trànsit de vehicles:

  • Estarà prohibit aparcar als camps de la Rectoria i aparcaments de la riera, a partir del 31 d’octubre i fins el 10 de novembre.
  • Estarà prohibit aparcar a la plaça dels Comtes de Barcelona, l’av. de Sant Nonet, c. Lledoners, c. Sant Pere, c. Nou (entre c. Montseny i c. Sant Pere), c. Montseny (entre c. Lledoners i c. Comtes de Barcelona) i tot l’interior del barri de La Força del 2 al 7 de novembre.
  • Es restringeix la circulació de vehicles a la zona de la festa marcada en vermell del mapa adjunt, des del 3 de novembre a les 20h fins el 5 de novembre a les 23h. Durant aquest període tampoc es podrà accedir als aparcaments dels edificis. Com els anys anteriors, els residents afectats rebran instruccions de la Guàrdia Municipal de com recollir una identificació que els permetrà aparcar en espais habilitats pels veïns/veïnes afectats. 
Darrera actualització: 30.10.2023 | 09:43

Imatges