Obertes les inscripcions als cursos i tallers de primavera 2024 del Pi Novell

Dilluns, 5 de febrer de 2024 a les 00:00

Pots consultar la nova programació de Primavera 2024  i fer les inscripcions des de  la pàgina web de l'ajuntament està dintre del baner del Centre Cívic El Pi Novell.

Podreu veure el programa del tríptic de les activitats , així com el detall de  tots els cursos i tallers, que realitzarem aquesta Primavera-2024  que comença  el 8 de febrer 2024,  podeu fer les inscripcions als tallers,  des d'aquest l'enllaç:

https://www.vilamajor.cat/actualitat/cursos-i-tallers/tots-el-cursos-i-tallers/

Per fer la inscripció heu d'entrar i escollir  l’activitat que voleu i marcar  “comprar”  Si voleu  afegir més d’una activitat a la cistella , marqueu l’escut de l’Ajuntament i  tornaran a obrir-se, tots els tallers que podeu anant afegint a la cistella.

Si esteu interessats en dur a terme una activitat esportiva  bonificada (són aquelles que podeu venir 2 dies per setmana) al final de la comanda s'activarà el cupó de bonificació i farà automàticament el descompte , no s’ha de fer res ni marcar-ho, el sistema fa la bonificació al final, podeu veure  l’import a pagar, abans de fer el pagament  . Una vegada fet , la vostra entitat bancaria enviarà l’autorització per realitzar el pagament.

Darrera actualització: 05.02.2024 | 10:14