Procediment de valoració col·lectiva de caràcter general (revisió cadastral)

Dilluns, 18 de setembre de 2023 a les 00:05

La Direcció General de Cadastre ha iniciat el procediment  de valoració col·lectiva de caràcter general dels béns immobles de Sant Pere de Vilamajor. La última actualització dels valors cadastrals va ser l’any 1987. I amb la revisió actual, algunes propietats podran veure alterat el seu valor cadastral.

Actualització desembre 2023: Si encara no heu rebut la notificació per la Seu Electrònica ni tampoc l'heu rebut per correu postal, poseu-vos en contacte amb l'Oficina de Casatre que ha obert l'Ajuntament per informar als veïns i veïnes.

Aquells immobles que guanyin valor veuran incrementats els impostos (especialment l’IBI), però aquest augment no s’aplicarà de cop, sinó que s’aplicarà progressivament durant un període de 10 anys. En canvi, aquells immobles que perdin valor, la reducció dels impostos s’aplicarà en la seva totalitat l’any 2024.

Els contribuents començareu a rebre uns comunicats amb una clau d’accés (codi), per poder descarregar-vos fins a principis d’octubre, la notificació de la revisió des de la Seu Electrònica de Cadastre. Aquelles persones que no us hagueu descarregat la notificació per via telemàtica, sereu notificades per correu postal, entre els mesos d’octubre i novembre.

Tens dubtes? Vols més informació?

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha habilitat una Oficina d’Atenció Ciutadana per a donar suport a aquelles persones que tinguin problemes en la descàrrega de notificacions electròniques, resoldre dubtes, presentació de recursos... Per un bon funcionament i una bona atenció, s’assignaran hores mitjançant cita prèvia, que es podrà demanar trucant al telèfon de l’Ajuntament, 93 845 00 08 – extensió 1.

Oficina d’Atenció Ciutadana - Informació Cadastre

Carrer Nou, 28 (antic CAP - edifici Ajuntament)

  • Dilluns de 16.30h a 19.00h
  • Dimarts i dijous de 10.00h a 13.00h
  • Truqueu al 93 845 00 08 (ext. 1) per demanar cita prèvia.
Darrera actualització: 04.12.2023 | 11:07