Recupera els teus viatges d'ATM

Dilluns, 16 de novembre de 2020 a les 00:00

Si tens una T-jove, T-trimestre o T-70/90 que havies estrenat abans del 14 de març i no la vas utilitzar entre el 14 de març i el 10 de juny, podràs accedir amb ella al transport públic a partir de l’1 de juliol.

Compensacions automàtiques                                                         

La màquina validadora ampliarà automàticament la validesa del títol i afegirà els dies perduts; la nova data de caducitat quedarà impresa al revers del bitllet.

https://compensacions.atm.cat/form/form.html

 

Compensacions via formulari    

Per als casos de títols que sí que han estat utilitzats durant les setmanes de confinament, a causa de desplaçaments per motius laborals o essencials, l’ATM ha habilitat un formulari mitjançant el qual qualsevol persona usuària pot conèixer si té dret a compensació i el nombre de dies que té dret a recuperar.

El formulari també té en compte el període de gratuïtat de transport públic entre el 2 i el 9 d’abril, per a casos en els quals personal sanitari o d’altres serveis essencials ja haguessin estrenat un títol amb limitació temporal o no poguessin gaudir de la gratuïtat d’aquells vuit dies. El nou període de validesa ampliat començarà a comptar en el moment en el qual passis el teu títol caducat per una de les màquines d’accés de la xarxa. Si no necessites el títol immediatament, espera fins al moment en què el necessitis i l’aprofitis al màxim. Podràs ampliar la validesa del teu títol caducat durant tot el 2020, fins al 31 de desembre.

https://compensacions.atm.cat/form/form.html

Darrera actualització: 16.11.2020 | 12:33