Reunió entre Oncovallès i l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor sobre la Setmana del Càncer de Mama

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 00:00

L’alcaldessa, Pamela Isus, i les regidores de Sanitat, Raquel Salcedo, i de Serveis Socials, Lola López, s’han reunit avui 6 d'octubre amb el president d'Oncovallès, Pere Cladellas, i el seu responsable de Relacions Institucionals, Josep Botey, per organitzar la Setmana del Càncer de Mama del 19 al 25 d’octubre, així com valorar l’activitat d’aquest any amb la inclusió de la Covid-19.

Aquesta pandèmia, com en molts altres àmbits, ha fet reconfigurar les seves actitivitats i adaptar-les a les circumstancies actuals mitjançant les noves tecnologies. Molts del tallers, consultes de serveis jurídics i psicològics... es fan, encara ara, de forma telemàtica amb uns resultats excel·lents.

Amb la Fundació Oncovallès hem treballat en els següents punts:

  1. Organització de la Setmana del Càncer de Mama: Es penjarà a la façana de l’Ajuntament un llaç rosa i, si es troben voluntaris, es muntarà una taula informativa al mercat del dissabte d’aquella setmana.
  2. L’OncodinesTrail prevista per al mes de març, es va aplaçar al 21 de novembre d’enguany. Com que tampoc es podrà fer presencial, Oncovallès ha demanat la col·laboració dels equips apuntats per fer una track de 21 kilometres (cadascú al seu municipi i finalment es farà un muntatge). Oncavallès ens informarà més detalladament d’aquest replantejament de l’OncodinesTrail.
  3. Demanar a particulars i empreses col·laboració en forma de donatiu o compra de material (perruques, mocadors...).

Des de l’Ajuntament fem una crida per buscar voluntaries i voluntaris per muntar la taula informativa durant el dissabte 24 d’octubre amb material informatiu cedit per la Fundació durant el mercat setmanal dels dissabtes a la plaça del Montseny de Sant Pere de Vilamajor.

També volem fer una crida a aquelles persones solidàries que vulguin col·laborar amb la Fundació fent una aportació econòmica: trucant al telefon 938700167 o enviant un mail a fundacio@oncovalles.cat.

Des de l’Ajuntament valorem molt positivament la feina dels treballadors de la Fundació que de forma voluntària i altruista estan dedicant les seves hores a ajudar a aquestes persones. Tota la feina que fan queda al Vallès, i va destinada als vallesans/es.

Adjuntem l’enllaç al document de presentació de la Fundació per aquelles persones que estiguin interessades en coneixer-los i/o utilitzar els seus serveis.

 

Darrera actualització: 06.10.2020 | 13:57