S'activa el DIBAròmetre, l'enquesta ciutadana de la província de Barcelona

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 00:00

La diputació de Barcelona acaba d'activar el DIBAròmetre: l’enquesta sobre la percepció ciutadana sobre el municipi, els serveis i la seva administració pel conjunt d’ajuntaments de la província de Barcelona.

Aquest projecte, pioner en el nostre entorn i que suposarà la realització de prop de 34.000 enquestes entre el 2020 i el 2022 pel conjunt dels 310 municipis de la província de Barcelona, generarà coneixement i informació comparada d’utilitat pública sobre la percepció ciutadana pel conjunt de municipis de la província. A nivell municipal permetrà a cada ajuntament disposar d’informació sobre la realitat del seu municipi per a la millora de la presa de decisions mentre que a nivell supramunicipal, la Diputació de Barcelona disposarà d’evidències sobre el desplegament de l’acció de cooperació local desplegada a la província i potencials millores.

El llarg del mes de desembre s'iniciaran les enquestes telefòniques d'acord amb el qüestionari (enllaç al qüestionari) que es realitzarà pel conjunt dels 229 municipis menors a 10.000 habitants de la província de Barcelona. Es preveu, de cara a gener de 2021, la publicació dels resultats.

Darrera actualització: 30.11.2020 | 08:00