Sant Antoni i Sant Pere celebraran el Dia Internacional de la Dona

Dimarts, 27 de febrer de 2024 a les 00:00

El propers dies 8 i 9 de març celebrarem el Dia Internacional de la Dona, una celebració conjunta entre els dos municipis de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor. Enguany els actes se celebren a Sant Pere de Vilamajor amb el següent programa d’actes:

El divendres 8 de març, al parc de la Rectoria, a les 11:30 h es llegiran els manifests per part dels Ajuntaments de Sant Antoni (a càrrec de la regidora Elena Pino), de Sant Pere (a càrrec de la regidora Noèlia Carreras) i per de l’entitat Viladones. A les 11:45h gaudirem d’una actuació de dansa i a les 12:15h se servirà un vermut popular.

A la tarda, amb la col·laboració de l’ACE Vilamajor, es realitzarà un taller d’autodefensa femenina a l’escola de Taekwondo del local social de Can Vila. El taller es realitza de les 17:30h a les 19:30h del mateix 8 de març. El taller és gratuït i cal inscriure’s prèviament al correu ncarreras@vilamajor.cat. Places limitades (50). L’adjudicació de places es farà per ordre d’arribada de les sol·licituds.

El dissabte 9, concert de Mabel Flores

L’endemà, el dissabte se celebrarà un concert al local La Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor. De les 21:30h a les 23:30h gaudirem amb la música del DJ Aleix Ballasté i a les 23:30h amb la música de Mabel Flores. Mabel Flores és una de les dones que ha revolucionat el panorama musical català: una dona desbordant i propera, amb una enorme capacitat de comunicar i d’emocionar al públic a través de les seves lletres.

 

Us esperem!  

Darrera actualització: 27.02.2024 | 12:05

Imatges