Serveis Socials de Sant Pere fa seguiment a persones usuàries i fa extens el suport a persones majors de 65 anys.

Dimarts, 14 d'abril de 2020 a les 00:00

Atesa la declaració de l’estat d’alarma a tot el territori per motiu de la pandèmia del COVID -19, i ateses les mesures preses per evitar la propagació del virus, una de les majors preocupacions per l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor són les persones grans que viuen soles.

Davant aquesta situació, s’està fent seguiment a totes les persones usuàries de serveis socials, gent gran amb SAD i teleassistència, així com altres perfils, infants, usuaris amb necessitats de menjar, etc.

Des d’aquesta setmana passada s’ha fet extens aquest suport telefònic a les persones majors de 65 anys encara que no siguin usuàries de Serveis Socials per constatar que es trobin bé de salut amés de saber si tenen els serveis bàsics coberts, sigui per un familiar, un veí o un servei privat. Aquesta atenció ha començat per les persones majors de 80 anys no usuàries de SS i aniran baixant en edat fins a cobrir tota la població major d’edat.

L’ajuntament aprofita aquest comunicat per agrair l’esforç que, des de la ciutadania s’està fent,  per fer front comú a aquesta pandèmia.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 10:23